Marija Savić Srećković uhvaćena je u društvu jednog muškarca sa kojim je razmenjivala nežnosti, a sada je otkrila kako se oseča.

Naime, Marija je uhvaćena u prevari, a ona je tada izjavila da je “prepisala od muža”
Podsećamo, pre pet godina u javnosti pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, a njegova supruga se o tome nije oglašavala.

Voditeljka je sada pitala goste da li se prema Marijinom izgledu i izrazu lica može zaključiti da ima nekih privatnih problema.
“Jako lepo izgleda, a žena kada lepo izgleda uglavnom ima mnogo problema”, konstatovala je Nataša Bekvalac, a složila se i Neda Ukraden.

“Da li je stvarno morao da se desi taj takozvani skandal, da me zoveš u emisiju posle sedam godina? Što se problema tiče, Nedo, potpuno se slažem, oni uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku… Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako”, rekla je Marija

Svetprintscreen