Stefan Đurić Rasta prošle nedelje održao je koncert u Areni, ali dugonajavljivani spektakl nije ispunio očekivanja. Ono što je mnogima najviše zasmetalao bio je plejbek na kojem je Rasta insistirao tokom celog koncerta, a iz nekog razloga na bini nije bilo plesača (ako ne računamo dve devojke koje su se vrtele oko šipke), pa je sve delovalo veoma siromašno. Mnogi su bili šokirani i što je Rastina žena Ana Nikolić sve vreme bila u loži i nijednog trenutka nije se pojavila na bini, iako je publika željko iščekivala njihove duetske pesme Slučajnost i Konkretno.

Da sve bude još čudnije, Rasta je većinu svojih kolega sa kojima ima duete ispalio, a jedino su se Cvija i Elena Kitić našli sa njim na bini, ali i oni su pevali na plejbek. Katarina Didanović, sa kojom je Rasta snimio svoj poslednji duet Moj muškarac, najstrašnije je ponižena. Kako saznajemo, Katarinu je Rasta tri dana pred koncert pozvao i saopštio joj da će biti gošća na njegovom koncertu. Kaća je bila veoma uzbuđena i za ta tri dana uspela je da od kreatora naruči i dobije haljinu, napravi frizuru, organizuje šminkera, ali na dan koncerta Rasta joj je javio da ipak ne dolazi jer tu pesmu neće izvoditi. Bez izvinjenja je otkačio Katarinu, koja je ostala u šoku.

“Nemam ja tu šta da kažem, povređena sam kao kolega”, kratko je prokomentarisala Katarina, očito posramljena ovim potezom.

Ljupka Stević, sa kojom Rasta ima duet Ćao, ćao, prošla je svakako bolje od Katarine – nju Rasta čak nije ni pozvao na svoj koncert.

“Očigledno mu je organizacija bila loša, šta da kažem: ’Ćao, ćao, vidimo se nikada.’ Nisam bila na koncertu, nisam dobila Rastin poziv ni kao koleginica ni kao osoba sa kojom ima duet. Šta drugo da kažem, to je njegov izbor”, kratka je bila Ljupka.

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA!

Kupite novi SVET! Stanija se poverila Vladimiru: ŽELIM DA RODIM BEBU! Anabela NEMA OD ČEGA DA ŽIVI! Davidova majka se ODRIČE ALEKSANDRE!

SvetSvet