Ana Nikolić je vratila staru figuru, ali i stare navike, pa su je paparaci nedavno uslikali kada je sabajle izašla iz jedne kafane. To je video i njen bivši muž Rasta i nimalo mu se nije dopalo kako se ponaša majka njegove ćerke, pa joj je skrenuo pažnju da obrati pažnju na ponašanje!

NIJE BILA PIJANA KAKO JE RANIJE UMELA!

„Ana se malo opustila, ali daleko od toga da je bila pijana i u stanjima kao pre nekoliko godina. Bilo joj je lepo, šta ima veze što je sačekala fajront… Nije znala da su ispred fotografi koji je vrebaju, a kako ona i Rasta nisu zajedno, nije imala potrebe ni da mu se pravda gde je bila i šta je radila“, otkriva izvor za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!

PROČITAJTE JOŠ: Emina dobila ZABRANU! Mustafa joj ne da DA MRDNE!

PROČITAJTE JOŠ:  Aleksandra Mladenović ODMERAVA Radinog brata! A on OŽENJEN!

„Naravno, čim je video Anu u medijima, Rasta je pozvao i besan joj svašta rekao. Između ostalog skrenuo joj je pažnju da je ona majka i da ima ćerku, te da ne sme sebi da dozvoli da je bilo ko proziva za alkohol i da je žena koja zatvara kafane, a ponajmanje mediji”, priča za STAR izvor blizak reperu i dodaje:
„Ana se prvo pravdala da je zasela sa drugaricama, te da nije imala pojam o vremenu jer je Tara bila to veče kod njega… Međutim, kad je shvatila da Rasta ipak preteruje, samo mu je odbrusila da i on treba da pazi kako se ponaša i prekinula je dalju diskusiju, pa se i on smirio”, navodi STAR u novom broju.

SANJA ARSIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR