Na osnovu objava na Instagramu Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar, vrlo brzo se da zaključiti da su bivši supružnici koji konstantno tvrde kako nisu u dobrim odnosima, trenutno zajedno u Pragu, piše Telegraf.rs.

Slobodan je prvo objavio selfi sa majkom Draginjom na kojem se čekirao i stavio do znanja da uživa u Pragu, dok se nekoliko sati kasnije javila i Kija svojim pratiocima.

Slobina objava bila je transparentna. Jasno je da je u pitanju Prag, prepoznatljiv svima koji su ga bar jednom posetili…

Dok je Kija, verujemo, pokušala da bude tajanstvena, pa uz objavljeni snimak na storiju nije bilo nikakvog čekiranja, ali ju je jedna stvar odala da se takođe nalazi u Pragu!

U pitanju je “Papilonia Butterfly House”, koja se nalazi u glavnom gradu Češke u sklopu čuvene britanske prodavnice igračaka “Hamleys”, odakle je nastala Slobina slika (iznad).

Kija je bila nešto romantičnija, pa objavila sliku sa leptirom (u nastavku):

Na belom automatu koji je upao u kadar narandžastim slovima piše “Papilonia”, stoga – nije bilo teško zaključiti da trenutno oboje uživaju u prekrasnom Pragu. A da li će nakon ovoga uslediti i neka zajednička fotografija, ostaje da vidimo.

SvetSvet