Kao što smo najavili, Željko Mitrović će u toku ove nedelje na svom Instagram nalogu, koji je za kratko vreme postao veoma popularan, objavljivati fotografije i snimke sa drugog kontinenta.

Željko je danas otkrio i o kom kontinentu je reč – u pitanju je Amerika! On je prvo objavio video iz aviona, koji je snimao 8K360 kamerom. Ovaj video nasmejao je njegove pratioce, jer je Željko snimao ženu koja je sedela pored njega, a koja je toliko hrkala, da vlasnik TV Pink nije mogao da spava.
Međutim, ono što će tek oduševiti njegove pratioce, jeste razlog njegovog dolaska u Njujork.

Naime, poznato je da njegova najstarija ćerka Sandra Mitrović studira filmsku produkciju u Americi, a kako danas treba da diplomira, Željko je dao sve od sebe da na vreme stigne u Njujork. Uprkos tome što je promenio tri avio-kompanije i izgubio prtljag, Željko je ispunio obećanje dato ćerki i stigao u Njujork.

– Obećao sam mojoj ćerki Sandri da ću se do zore pojaviti u Njujorku zbog njenog “VELIKOG DANA”. Promenio sam šest letova, tri kompanije i ostao bez prtljaga, ali po svemu sudeći, stižem pre svitanja – napisao je Željko uz video na Instagramu.

Da je vlasnik TV Pink uspeo da stigne na vreme, govori i sledeći video koji je objavio, a na kom je sa ćerkom Sandrom u jednom njujorškom džez baru.

Ipak sam stigao u Njujork pre svitanja, po dogovoru, moja ćerka Sandra sačekala me je u jednom od mnogobrojnih džez klubova, posle 16 sati puta, glasnog hrkanja u avionskom komšiluku i bez prtljaga, sada smo ostali i bez live džez muzike jer je ovde četiri sata ujutru – napisao je Željko.

Ovaj emotivni trenutak sa ćerkom na njegovom Instagramu izazvao je brojne komentare i oduševljenje njegovih pratilaca, koji su na ovaj način upoznali Željka kao požrtvovanog oca, kog ništa nije sprečilo da na ovaj veliki dan bude uz Sandru.

Nema sumnje da nas u narednim danima očekuje još snimaka i fotografija iz Amerike, zato zapratite Željka na Instagramu.

svetsvet