Čuveni tekstopisac otkrila je da joj sin Milan Radulović pomaže u pisanju tekstova, kao i da je velike svote novca uspela da zaradi zahvaljujući njemu.

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, Milan Laća Radulović, po svoj prilici profesionalna je slika i prilika svoje majke i oca. Sem što uspešno barata rimama i rečima u pisanju tekstova, Laća je i poput oca talentovan za produciranje i aranžiranje pesama.

Milan je napisao tekstove za neke od veoma popularnih pesama u poslednje vreme, između ostalog i tekst za numeru “Rane” koju izvodi Anastasija Ražnatović.

Marina otkriva da je jako ponosna na svog sina, kao i da su se podelili kada je u pitanju pisanje pesama za porodicu Ražnatović.

“Pesma “Rane” koju je napisao moj Laća je stvarno pokidala. Mi smo se sada lepo podelili – Ceca je moja muza, dok je Anastasija Laćina”, objašnjava Marina, a piše Blic.

Sin čuvenog dvojca Marine i Fute vrlo je aktivan u pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače, međutim, retko se pojavljuje u medijima.

Čak i sada kada je visoko etabliran u estradnim krugovima, Milan ne voli da se hvali svojim uspesima. Koliko je skroman potvrdila je i sama Marina, koja je priznala da joj je sin pomagao pri pisanju nekoliko pesama na kojima je zaradila pozamašne sume.

“Dešavalo se da mi dobaci poneku reč koja nedostaje u stihu. Tako je bilo sa pesmom “Autogram” od Cece. Najgore je što neće da se potpiše na pesmu ako je ubacio samo jednu-dve reči i ja ga onda uvek teram”, kaže Marina i dodaje da je bila jedna situacija kada se pokajao zbog toga:

“Kad smo radili za Čolu pesmu “Sto puta”, pisali smo je zajedno. Čak je i Čola rekao Laći: ‘Ajde da se potpišeš’, međutim, on mu je odgovorio: ‘Ne, ne taman posla.’ U međuvremenu ja tad dobijem dve hiljade evra od Sokoja za tu pesmu i on iz šale počne da psuje sebe što se nije potpisao. Onda sam ga smirila i rekla da ću mu ja dati te pare, kao što i jesam.”

Marina ne krije da je jako ponosna na svog sina i da polaže velike nade u njega da će je nadmašiti jednog dana u poslu.

“On ima ideje koje su futurističke, zato je on dete budućnosti”, istakla je ponosna mama.

Čuveni tekstopisac će u novembru ove godine napuniti 66. godinu, ali kako sama tvrdi, nije neki ljubitelj rođendana.

“Mrzim rođendane, iz dna duše. Ne volim ono kad ti svi čestitaju i kad se stvara sva galama oko toga. Tuđe mogu da slavim, ali svoj ne volim. Ne zato što se stari, nego prosto ih ne volim”, navodi Marina Tucaković.

Anastasija Ražnatović polako gradi uspešnu karijeru poput njene majke, a Marina, koja je od početka karijere uz Cecu, objašnjava, iz svog ugla, da li ima sličnosti između njih dve.

“Anastasija me ne podseća na Cecu ni u kakvom pogledu, zaista. Jedino što je beskrajno nadarena kao pevačica, tako da jedino u tome. Inače, mislim da je drugačija od Cece i da će tek biti drugačija”, kaže Marina i dodaje koju bi Cecinu pesmu dala Anastasiji:

“Dala bih joj numeru “Trideset devet sa dva” jer mi zvuči futuristički, tako da mi je u njenom fazonu.”

svetsvet