Miroljub Trošić, našoj publici poznati i kao Đoda iz serije “Selo gori, a baba se češlja” umro je danas u 72. godini života.

“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić!

NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO)

Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog pokojnog oca?!

Đoda je bio poseban čovek i veliki glumac!

Njegov raskošni talenat i jedinstveni dar za glumu otkrio je njegov zemljak, drug iz detinjstva i prijatelj Radoš Bajić, koji mu je poverio jednu od glavnih uloga u seriji koja je potom obeležila vreme svog nastanka.

Đoda je lik iz mog detinjstva i mladosti, iz vremena zajedničkog školovanja u muzičkoj školi u Nišu i nezaboravnih druženja na obalama Morave, koju smo podjednako voleli. Bio je i ostao svoj, beskrajno dobar i talentovan. On je proslavio “Selo gori” i “Selo gori” je proslavilo njega. Živeo je kako je hteo i otišao je kako je hteo – izjavio je danas Radoš Bajić.

Proslavio se istoimenom ulogom u našoj kultnoj seriji i osvojio srca miliona gledalaca u Srbiji, u svim zemljama eks Jugoslavije i širom srpske dijaspore, koja ga je zavolela kao dobroćudnog seoskog samotnjaka i bekriju.

Gostovao je pre nekog vremena i u Amidži šou i ispričao neke detalje iz svog života koji su bili nepoznati javnosti.

Đodin prijatelj je ispričao da je Miroljub umalo nastradao kada ga je tokom bezazlene dečije igre u selu, pogodila strela u oko, a potom se nadovezao Radoš Bajić koji je opisao kako je Đoda doživeo moždani udar u Londonu, i kako su tamošnji Srbi skupili više od 70.000 funti za njegovo lečenje.

SvetYoutube Printscreen