Poznati pevač Ljuba Aličić  je u odličnim odnosima sa mlađim kolegom Darkom Lazićem.

Međutim, odlučio je da ga javno kritikuje, zbog ponašanja. Naime, Ljuba je Darko predvideo ogroman uspeh, ali pod uslovom da se dozove pameti.

Sad, ja mu nisam tata, ja sam samo jednom rekao, bio sam skoro sa njim kod njega kući… Obožavam njegove roditelje. Znači, da se kane tog pića i da ne govorim sad… Jer, ako to nastavi, od njega neće biti ništa, a ja vrlo žarko želim da on napravi veliki posao! On je zaslužio, on je odličan pevač–  rekao je Aličić.

Ljuba kaže da se mnogo družio sa Šabanom, pošto su obojica iz Šapca, a da su posle Šaulića svi sve samo ne zvezde.

Mi nismo ostavljali nikakav bakšiš, ni ja njemu, ni on meni, ali smo se mnogo družili kad je bila pokojna Vida Pavlović, koja je za mene pevačina. Ona nije bila lepa, ona nije bila zgodna, a ove se skidaju da bi bile zgodne i lepe, a nije im bitno kako pevaju! A ja i Šaban smo plakali, a ovo je živa istina. Ja i Šaban Šaulić smo plakali kada Vida Pavlović peva njene pesme. To je nešto što ja i danas dan i nikad neću zaboraviti. Kao, naravno, i kralja Šabana. Znači, ovi su svi, kako da vam kažem, neću da ih vređam. Ali, moraju da znaju gde im je mesto. Međutim, ja tako bacim pogled, oni kao “šta, ko je ovaj?!”. Ma, mrš je*em ti rep, ko si ti?! Ja te ne znam ni ko si, ni šta si, ni gde si došao, ni šta pevaš… Sad, kao, zvezda. Koja zvezda?-oštro je Ljuba za Telegraf komentarisao mlade pevače, a zatim naglasio kako su pesme koje imaju popularni “autotjun” glupe.

Ja nisam klasičan narodnjak. Kod mene na nastupe dolazi i mlađa publika od 15-20 godina. Sve generacije vole te moje pesme. Naravno, ja znam šta treba forsirati, šta moji fanovi vole. Uspevam, hvala Bogu, u tome, zato sam i opstao kao jedan normalan Ljuba Aličić, koji se ne šlihta nikom– izjavio je Ljuba.

svetsvet