Atraktivna voditeljka Jutarnjeg programa i supruga jednog od naših najpoznatijih pevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović ističe kako zbog posla ustaje pre zore i nikada nije slobodna u jutarnjim časovima.

NOVI SVET OTKRIVA! ZBOG KORONA VIRUSA SAŠA POPOVIĆ U KARANTINU! LUNA SVE PRIZNALA MARKU! DUŠKO REŠIO DA STAVI TAČKU NA SVE! KARLEUŠA: “VRANJEŠ ME JE TAJNO SNIMAO!” ZABRINUTI ZBOG ANE, RASTA JOJ OČITAO BUKVICU! EVO ŠTA BOGDANA RADI SVAKI DAN!

Vesna Zmijanac othranila dete iz Zvečanske?! Otkrivena tajna koju je pevačica krila decenijama!

Prija i Filip sinu za rođendan poklonili POZAMAŠNU sumu novca?! Spremaju i KRŠTENJE a kum će biti…

Jovana Joksimović žali samo zbog jedne stvari!

Ona naglašava da je navikla da se budi i pre svitanja, da joj to nije naporno, ali da joj najteže pada to što tokom radne nedelje ujutru nema vremena za svoju decu.

– Zbog karijere žrtvujem i žrtvovala sam najveći segment privatnog života, a to je buđenje sa svojom decom i to je nešto što je nenadoknadivo. Ne žalim, jer sam sama to izabrala, ali moja deca ne znaju za jutra tokom radne nedelje sa mamom, znaju za vikende, pa ajde to je nešto – rekla je ona i otkrila kako deci nadoknađuje vreme.

– Morate nešto da žrtvujete, da nisam to, onda bih žrtvovala svoj posao. Izabrala sam ovako, zato sam celo popodne i veče sa njima, pa mislim da je to okej tako – objašnjava Jovana koja je jako vezana sa svoje klince, sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anu.

SvetYoutube Printscreen