Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog veštičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Snimci sa sigurnosnih kamerama pokazuju da je Igor 28. maja ove godine pokušao da napakosti biznismenu i napravi mu velike probleme.

“Velika prašina se podigla u Hrvatskoj zbog toga, jer je Severina poznata pevačica, a Milan ugledan biznismen. Komšije i narod nisu potpuno informisani o takvim stvarima, pa je nastala i opšta panika kada su čuli da se tako nešto dešava neposredno pored njih. Nikome nije svejedno, jer su to paranormalne stvari”, izjavio je izvor, a prenosi Telegraf.

“Vršili su i pritisak na Popovića, koji je morao nakon toga da se obrati pravosudnim organima i sve je sada na tužilaštvu, ali svakako to neće proći nekažnjeno. Strašno je da jedna žena i majka sebi dozvoli takve stvari, ali sada neka odgovara za nepromišljene i sektaške postupke onaj ko je zaista kriv. Mi verujemo da će sudstvo i tužilaštvo raditi svoj posao savesno i stručno i osuditi ovakav vid ponašanja da se nekim slučajem ne bi ponovio”, zaključuje izvor.

Slučaj je prokomentarisao i Milan Popović.

“U toku konsultacije sa hrvatskim državnim tužiocem rečeno mi je da se sveća pali na nečijem pragu kada mu se preti smrću, kao simbol da je ugasio. Nažalost, oni to ne mogu da pišu u svom izveštaju, ali iz njihove bogate prakse znaju da sveća na pragu ima samo to značenje”, rekao je Popović za Srpski telegraf.

Podsećamo, Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe i muž Severine Kojić, pred kapijom vile u Zagrebu ostavio je sumnjivu stvar, nakon čega je Popović pojačao mere bezbednosti.

svetsvet