Na Opštinskom sudu u Pazinu, Hrvatska,  danas je počelo suđenje pevaču Toniju Cetinskom za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posledicama.

Cetinski se izjasnio da nije kriv, a nastavak suđenja zakazan je za 15. jul.

Podsećamo, protiv Tonija je u januaru podignuta optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom. Nesreća se desila u novembru 2017. godine u Rovinju.

On je osuđen da je, kršeći propise o sigurnosti saobraćaja, nesreću sa smrtnom posledicom izazvao iz nehata. Cetinski se tereti i da je vozilom ušao u krivinu, a da se prethodno nije uverio da li može da izvrši skretanje na siguran način po druge učesnike u saobraćaju.

Toni se tereti i da nije prilagodio brzinu kretanja i da usled svega navedenog, nije obratio pažnju na muškarca koji je ležao na putu.

Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se tako nešto. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina – izjavio je ranije hrvatski pevač.

svetsvet