Pobednica druge sezone Zadruge, Luna Đogani, uskoro će objaviti svoju prvu pesmu na kojoj ovih dana vredno radi, pa najviše vremena provodi u studiju.

Luna je za potrebe snimanja pesme otputovala u Makedoniju, a za pratećeg vokala angažovala je talentovanu Makedonku Antoniu Gigovsku, koju publika pamti kao supefinalistkinju “Pinkovih zvezda – All Stars”.

– Gledala sam je u Zadruzi i uživala u njenom glasu i lepoti, a danas je ona prateći vokal u mom prvencu. Hvala ti puno, draga, oduševila si me. Želim ti puno sreće – napisala je Luna i objavila njihovu zajedničku sliku iz studija.

Talentovana tinejdžerka svojevremeno je rasplakala Gocu Tržan pesmom “Polsko cveće”, a kada je izvela pesmu Tijane Bogićević “Hajde onda ništa”, bilo je jasno da je pred njom velika karijera.

Na Luninoj novoj pesmi, njenom prvencu, radi makedonski producent i kompozitor Darko Dimitrov koji je pisao za velike zvezde, kao što su: Marija Šerifović, Kaliopi, Tijana Dapčević, Emina Jahović, Aleksandra Radović, Anastasija Ražnatović i drugi.

Antonia je pevala prateće vokale za Jelenu Rozgu, Eminu Jahović i Tamaru Todevsku, sa kojom je ove godine bila u Tel Avivu na Evroviziji.

View this post on Instagram

⚡⚡

A post shared by Antonia Gigovska (@antoniagigovskaa) on

svetRajko Ristić/Svet