Juče je kao bomba odjeknula vest da su Petar Strugar i Milica Todorović raskinuli. Tokom prethodnih meseci pominjala se i Petrova bivša supruga Ivana, koju je i Milica imala prilike da upozna.

Petar Strugar je 2003. godine upolovio u brak sa Ivanom Nikolić, a 2014. godine dobili su sina sina Zariju. Međutim, bivši supružnici nisu želeli javno da govore zašto su se razišli godinu dana kasnije.

NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin!

Relja Popović UPUCAN u stomak! Hitno operisan – Lekari se borili za njegov život!

Miljana ponovo trudna?! Napravila LAPSUS pa se sve saznalo?! Progovorila o povratku u Zadrugu!

Ipak, u nekoliko navrata oboje su istakli da su ostali u odličnim odnosima zbog sina.

Kada je objavljeno da su Milica i Petar zajedno, Ivana je u jednom intervjuu rekla da je Petar odličan otac i da se lepo brine o detetu.

Potom je Milica Todorović istakla da poznaje Ivanu i da o njoj misli sve najbolje.

– Znamo se. Ivana je divna, fenomenalna osoba i car. U super smo odnosima. Sin mu je takođe jedno predivno i prepametno dete. To jeste retkost, ali sa mnom to stvarno nije problem. Kad naletiš na normalne ljude, ništa nije teško – rekla je Milica Todorović pre mesec dana za “Kurir Stars”.

A Petar Strugar je baš danas kada je otkriveno da je raskinuo sa Milicom – tagovao svoju bivšu uz crtež sina.

– Sin bi da brodimo, uželeo se mora – poručio joj je.

Nakon ove objave usijale su se društvene mreže i mnogi su posumnjali da je došlo do obnavljanja romanse između Petra i njegove bivše žene.

SvetYoutube Printscreen, Instagram Printscreen