Radiša Trajković Đani 8. marta ima prvi veliki koncert, u beogradskoj Areni.

“Znaju svi koji su bili na mojim nastupima kako to radim. Samo, duplo bolje! (smeh) Biće ozbiljna žurka”, rekao je Đani za Telegraf.rs objasnivši da je više od pola Arene rasprodato.

Te noći, sa njim na bini će se pojaviti Peđa Medenica, Jana, Seka Aleksić, Andreana Čekić, što je Đani i podelio sa nama i sa publikom, ali ono o čemu je jedva progovorio jeste gošča koja je odbila da se pojavi na koncertu.

“Neka su oni živi i zdravi! Ko došao – dobro došao! To je ozbiljno nešto u životu, kada praviš… Kolege sam mnogo ispoštovao u životu. Dobro, praviće i oni nekada nešto. Ne kažu stari ljudi za džabe – pamti, pa vrati. Kod mene su svi dobrodošli, nikaog, brate, ne mrzim, sa svima se družim! Ima neko ko te ne voli… Kad bi te svi voleli znači da nešto nije u redu sa tobom”, počeo je Đani.

Reč je o Stojanki Novaković Stoji, što smo u razgovoru i pitali Đanija. Folker je, vidno razočaran, odgovorio na pitanje.

“Ona je pogodila, valjda, da peva negde. Imam dva dueta sa njom i, najiskrenije, bila mi je želja da ona peva, ali šta sad. Ne može – ne može!”, počeo je Đani.

Na naše pitanje šta bi on uradio na njenom mestu, kao iz topa je odgovorio:

“Ja bih otkazao, sigurno! Ali, ne ljutim se…”

Međutim, na naše pitanje hoće li pevati zajendičke pesme na koncertu, Đani je bio izričit.

“Neću. Kad nije to u originalu, kako treba, neću ni pevati”, objasnio je.

svet/Telegrafsvet