Janjuš ne prestaje sa svojim izletima! Jedva se otarasio Ivane Šopić, a već je krenuo u napad na Marinkovićevu! Iako tvrdi da u rijalitiju više nikada ne bi sebi dozvolila da ima seks, Maja Marinković je blizu toga da pogazi svoju reč.

Naime, ona i Marko Janjušević Janjuš su noćas, nakon žurke, završili u krevetu, a dešavanja ispod “jorgan planine” su bila veoma burna.

Janjuš se u jednom trenutku okrenuo i pogledao u kameru, a zatim je pomerio glavu i nastavio da uživa, dok ga je Maja očigledno zadovoljavala ispod jorgana.

Ima li kraja njegovim prevarama?!

Kako ne bi skrenuli pažnju, Janjuš je bio okrenut leđima Maji, a sve su izveli dok su zadrugari bili budni i aktivni, tako da je njihova akcija prošla skoro nezapaženo.

Kako je sve izgledalo i da li je Maja zaista zadovoljavala Janjuša ispod jorgana, procenite sami.

Svađa koja se dogodila između Mine Vrbaški, Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, dovela je do toga da Mina otkrije tajnu koju je dugo čuvala.

Mina je u naletu besa popustila i otkrila kako je Ani i Janjušu u prvoj sezoni rijalitija čuvala stražu i pazila na kamere, dok su oni u wc-u imali seks.

Zašto je Marko Janjušević Janjuš nenamerno proglašen najvećim prevarantom u Zadruzi?

Vuk dlaku menja, ali ćud nikad!

Pa, vratimo film unazad…

U prvoj sezoni je, svima je poznato, bio povezivan sa Anom Korać. Njihov odnos je otišao toliko daleko od prijateljstva, da je Janjuš odlučio da pobegne iz Zadruge i time ugrozi sebe i celu svoju porodicu – morao je da plati 50.000 evra!

Aktuelni zadrugar je zbog brojnih privatnih problema rešio da preskoči drugu sezonu, ali se vratio u treću. Samim učešćem u aktuelnoj sezoni, zabetonirao je kako sebe, tako i svoj brak.

Prvo je “uplovio” u tajnu romansu sa Ivanom Šopić. Čitava fama oko njihovog odnosa i statusa i dalje je pod određenim velom tajni.

Iako njih dvoje više ne komuniciraju, očigledno je da su povredili jedno drugo.

Kako je Janjušević stavio tačku na romansu sa Šopićevom, tako je započeo nešto sa Majom Marinković.

Šta će na kraju biti sa njegovim brakom, i hoće li mu supruga Ena uopšte oprostiti, ostaje da vidimo.