Sin bivše učesnice Zadruge 2 rešio je da konačno progovori o svom odnosu sa Mikijem Đuričićem, koji je fizički nasrnuo na njegovu majku.

Odnos Suzane Perović i Mikija Đuričića, posle svega što su prošli tokom učešća u drugoj sezoni Zadruge, i dalje intrigira javnost. Bivša zadrugarka se, otkako je napustila rijaliti, ne oglašava po pitanju svog odnosa sa Mikijem, koji je diskvalifikovan nakon što ju je ošamario, a potom fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić.

Ipak, šuška se da mu je prešla preko svega, te da se krišom viđaju u Kupinovu, gde Đuričić služi kaznu kućnog pritvora. Takođe, krenule su glasine i da se Suzanin sin Nikola redovno čuje, čak i u Kupinovu viđa sa Mikijem koji mu je ošamario majku.

Povodom brojnih spekulacija o njegovom odnosu sa Mikijem, Suzanin sin Nikola rešio je da se oglasi putem društvenih mreža, gde je poručio da su u pitanju dezinformacije.

“Moram da demantujem današnji članak koji je izašao u novinama! Nisam imao kontakt sa Mikijem i ne poznajem čoveka, shvatite da će sledeći demant biti sudskim putem” poručio je Nikola Perović.

Svet