Internetom kruži šokantan audio snimak u kojem se navodno Šako Polumenta obraća nepoznatoj devojci.

“Srce moje, ja bih to rado uradio, ali ja sam javna ličnost, javno lice… Mene šibaju non stop po novinama i tako dalje. Daću ti ja moj ku*ac i pu*i mi ga i liži mi ga, da te udaram po licu, da ti sv*avam po licu, da te je*em u pi*ku, gu*icu, svuda da te izje*em… Ali, ne mogu da šaljem”, priča muškarac za koji se sumnja da je navodno Šako.

Poslušajte snimak:

U međuvremeno, oglasio se Polumenta koji navodi da je sve ovo jedna velika nameštaljka i montaža.

“Da li treba da se opet ubeđujem sa bolnoumnim ljudima koji mi ovo montiraju i nameću. Svedoci smo imitatora koji skidaju mnogo komplikovanije glasove od mog. Meni su smešni svi ti ljudi što mi svaki korak mere i samo čekaju kako će da me vide sa nekom devojkom ne bi li mi na sve načine uništili život”, rekao je Šako Polumenta i dodao:

“Neka se bave ovim džukačkim stvarima i dalje , ja nemam kome da se pravdam. Ni tim ku*vama koje puštaju ovakve stvari i bave se takvim prljavštinama da bi im se bar na trenutak ime provuklo kroz medije, pa ih nagrade ulaskom u neki rijaliti šou. Ovo je pokušaj afere i teška nameštaljka, a du*e me boli za sve te budale. Snimam spot u Švajcarskoj jer sam pevač, ne zatvorenik koji je na optuženičkoj klupi i zamlaćuje se ljudskim dnom”, zaključio je Šako za “Alo!”.

svetsvet