Marija Ana Smiljanić nasela je na udvaranje Vladimira Volkova, sa kojim je i ušla u kratku romansu ne znajući da se on već pomirio sa pevačicom Sandrom Afrikom. Marija Ana i fudbaler upoznali su se na jednoj proslavi, gde su razmenili brojeve telefona i nastavli druženje, sve dok ona nije shvatila da je u ljubavnom trouglu.

„Volkov i Sandra Afrika nakratko su raskinuli, ali fudbaler je činio sve kako bi se sa njom pomirio. U međvremenu se smuvao sa Marija Anom Smiljanić a da nijedna od njih nije znala za onu drugu. Tek kada je ekipa Paparaco lova upecala je Vladimira sa bivšom rijaliti zvezdom, Afrika je saznala da njen dragi sedi na dve stolice“, priča izvor blizak paru, i dodaje da je Volkov nakon toga počeo da preti Smiljanićevoj.

„On je mislio da je Marija Ana namestila da ih snime, bio je veoma ljut i uputio joj je nekoliko pretnji, ali ona mu nije ostala dužna. Prekinula je svaki kontakt sa njim i blokirala ga na svim mrežama“, kaže naš izvor.

„Volkov i ja smo se viđali dok je bio sa Sandrom. On je psihopata, lagao je i nju i mene. Misli da sam ja namestila da nas uslikaju, a to nije tačno. Vidim da se pomirio sa Sandrom. Neka budu srećni zajedno pošto osoba kakva je on mene apsolutno ne zanima!“, kaže za Svet Marija Ana.

Mi smo došli i do nekih prepiski između fudbalera i rijaliti zvezde, a šta su sve pisali jedno drugom sada i vi možete da pročitate.

U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA POTRAŽITE JOŠ PORUKA! SVET JE U PRODAJI OD PETKA!

Kupite SVET! NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE: Ana ZAKAZALA ABORTUS iza Davidovih leđa! Darko Lazić hoće da oduzme dete Ani Sević! Veljko Ražnatović OTKAZAO SVADBU!

svetsvet, printscreen