Sjajna i talentovana pevačica Ana Bebić snimila je novu pesmu i spot nakon 5 godina.

Muziku i tekst za pesmu AVET uradio je Nemanja Filipović, tekst Nemanja Filipović i Marko Mandić, dok je spot radio Nemanja Novaković.

“Moram priznati da je ovaj spot nakon toliko vremena za mene predstavljao i sreću i strah, sreću jer se vraćam svemu što volim i svemu što sam ja i strah jer sam opet pred očima javnosti. Razmišljala sam da li je sve dovoljno dobro nakon 5 godina pauze. Moj tim, sa kojim sarađujem dugi niz godina, odagnao je sve strahove. Boris Kargotić dao je čitavu ideju za spot. Od samog početka rada na pesmi, a kasnije i na spotu osećala sam veliku radost jer imam sjajan tim oko sebe.”

Ana je i ovog puta poverenje ukazala dobro proverenom timu: Boris Kargotić – Demode couture osmislio je sjajne kreacije i nakit koje je Ana nosila u spotu, za šminku je bila zadužena Nena Ilić, Jelena Jovanović Srna vodila je računa o Aninoj frizuri.

” Zahvaljujem se svima od srca na podršci i kreativnosti koju su mi pružili. Veliku zahvalnost dugujem i mojoj porodici bez koje ovo ne bi bilo moguće”, rekla je uvek nasmejana Ana.

 

promopromo/Ivana Savić