Niti Kija Kockar sa svojim obavezama i životnim ritmom može da se uklopi u kućni red stambene zgrade, niti njene komšije imaju razumevanja za njen hronični nedostatak vremena. E u tom sudaru desila se prijava komunalnoj policiji pošto je rijaliti zvezda i pevačica remetila potpuni mir i tišinu u periodu od 13 do 17 sati, predviđenom za odmor. Nije Kija kriva što su majstori baš tada mogli da joj ugrade novu tuš-kabinu, a nesnosna buka iznervirala komšinicu, pa je na kraju ovog nesporazuma Kija ostala kraća za 10.000 dinara, koliko je iznosila kazna.

„Otkako je kupila stan u našoj zgradi, Kija pravi zabave i okuplja društvo. Za Božić je imala žurku koja je trajala dan i noć, i to smo joj istolerisali. Ćutali smo i kada lupa štiklama kroz hodnik. Sve se to čuje i nama smeta jer smo navikli na mir, ali trpimo. Međutim, sada je preterala. Dovela je dva majstora da joj renoviraju kupatilo. Menja tuš-kabinu i lavabo i pločice… Ma to je po ceo dan lupanje, bušenje. Nismo mogli da izdržimo više, pa smo zvali komunalce, oni su došli i opomenuli je da kućni red mora da se poštuje jer se mi stariji ljudi odmaramo. Niko joj nije napisao kaznu već su je samo upozorili, a ona je rekla da će prestati. Međutim, i sutradan je bilo sve isto. Ne znam ko je zvao komunalce drugi put, valjda neko od komšija, i tada je dobila kaznu od 10.000 dinara.”

Kockarevu, inače, u novom stanu često posećuje bivši suprug Slobodan Radanović, što je snimio “Paparazzo lov” prošle nedelje.

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM REGIONA, SRBIJE I DIJASPORE!

Kupite novi SVET! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO detalje mirenja Jelene i Duška u Kini! Aleksandra POKUŠALA DA SE UBIJE zbog Davida! Miljanina maloletna sestra u vezi sa profesorom iz svoje škole!

svetsvet