Ljuba Pantović posle par godina rata sa rođenom ćerkom Aleksandrom Subotić, napokon je uspela da zakopa ratne sekire i izgladi porodične odnose. Pa iako su imale i svoje lične razmirice, Davidova majka po Ljubinom mišljenju definitivno je jedan od najvećih krivaca za njihov loš odnos. U intervjuu za “Svet”, Ljuba ovako odgovara na jedno od pitanja, a vezano upravo za Biljanu Dragojević.

Ona je najveća šljamara u životu koju sam ja videla, znači, prvo nek se pogleda u ogledalo na šta liči. Debeli morž u staklenom odelu. Slika za Kosmopoliten. Treba imati muda izaći onakav na ulicu. Nju je toliko proždrao rijaliti, stalno se oglašava komentarima kako Aleksandru mrzi, kako bi joj otkinula glavu, stalno ima izlive mržnje, onda piše ljudima jebem vam mrtvu decu u grobu. Sve to podelim na svom instagramu da joj dam publicitet i da ljudi vide kakva je. Njen izgled je već dovoljan da svi vide da je bolesna. Sa 30 kg viška, gde sve puca na njoj od celulita, u nekom estradnom odelu zvezde iz šezdeset pete godine koje puca i vrišti na njoj. Fuj!

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!

KUPITE SVET! Novaka spasao Vasilije Ostroški, monasi 5 sati čitali molitve! OTKRIVAMO: Aleksandrin dečko zaratio sa Davidom i Anom!

svetsvet