Nadežda Biljić (29) zatrudnela je sa bivšim partnerom Tomom Panićem, koji ju je brutalno pretukao 15. avgusta, iako se nakon toga nisu ni videli ni čuli, Nadežda je otkrila da nema dilemu ko je bebin otac, jer posle Tome, kako kaže, nije bila ni sa jednim muškarcem.

Kaže, iako ju je majka savetovala da najpre izvadi krv i proveri zbog čega joj kasni menstruacija, nju je mrzelo da to uradi.

“Rekla sam Slavici da ne mogu da idem i laboratoriju i kod lekara, već da mi kupi test za trudnoću i da vidim o čemu se radi. U poslednje vreme sam počela da osećam mučninu i javio mi se nagon za povraćanjem. Tada sam već počela ozbiljno da sumnjam, a dve crte na testu za trunoću su mi odagnale svaku sumnju”, rekla je Nadežda i objašnjava kako se tačno osećala u tom trenutku.

“Ne mogu da opišem sreću koju sam osetila u tom trenutku kada sam ugledala dve crte na testu. Bila sam u šoku. Već sledećeg trenutka počela sam da plačem od sreće i od tuge u isto vreme. Srećna sam zbog toga što ću postat

i majka, ali sam tužna zbog svega što se izdogađalo sa bebinim ocem. Sa Tomom nisam ni u kakvom odnosu, ne čujemo se, ne viđamo se, prekinuli smo svaku priču na najgori mogući način”, koja osim ovoga ima još jedan veliki problem.

“Otac mi je strašno ljut i ne želi da razgovara sa mnom. Ma ne želi da čuje za mene. Smatra da nisam spremna, ni sposobna da budem majka”, rekla je Nadežda i dodaje da jedva čeka da svima dokaže suprotno.

“Ovo dete će me smiriti, ubeđena sam. Bilo mi je potrebno da bih izašla na pravi put i okrenula se pravim stvarima, da ne rasipam više energiju na gluposti”, rekla je bivša zadrugarka i ne krije da bi volela da se odnos sa bebinim ocem popravi.

“Mislim da se sve dešava sa razlogom i baš onda kada treba. Nije se ova trudnoća slučajno desila. Ona je blagoslov u svakom pogledu i učinila me je najsrećnijom ženom na svetu. Nadam se da je i Toma srećan i da ćemo o svemu lepo popričati kada zabrana njegovog prilaska istakne, a to će se dogoditi za nekoliko dana”, kaže Nadežda.

svetprintscreen