Pevačica u usponu i rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar važi za ambicioznu devojku koja želi da se ostvari na više polsovnih planova. Pored toga što se već uspešno bavi pevanjem, iako je tek krenula u muzičke vode, napisala je autobiografiju, a sada kreće u novi poslovni izazov.

Kija je rešila da pokrene svoju kozmetičku liniju, piše “Hit informer”.

“Kija među svojim fanovima ima dosta tinejdžerki i mladih devojaka, pa je smislila novi način da zaradi. Želi da im ponudi kvalitetnu šminku po pristupačnoj ceni. Njena linija biće će biti otvorena sjajevima i ruževima za usne, a kasnije će se proizvodnja proširiti i na ostalu šminku”, navodi izvor za “Hit” i nastavlja sa detaljima koji se kriju od javnosti:

“Kija je pobornik diskretne šminke. Zbog toga će cela njena kozmetika biti bazirana na što prirodnijim tonovima i bojama. Želja joj jeda devojke i žene sa proizvodima koji će nosti njen potpis izgledaju kao da nisu ni našminkane”, tvrdi izvor blizak pevačici.

Kiju je, navodno, na ovu ideju inspirisala Kajli Džener, koja je od svoje linije sjajeva za usne kasnije napravila čitavu imperiju.

svetsvet