Danijela Karić i Ivan Mileusnić 2. maja prirediće crkveno venčanje i veliko svadbeno veselje u Beogradu, a nešto više od dve nedelje pre svadbe Danijeli su njeni najbliži organizovali devojačko veče za pamćenje.
Danijela Karić, pevačica i potpredsednik za PR i marketing BK grupe, i Ivan Mileusnić, koreograf, plesač i prvak u modernom plesu, ali i sudija i licencirani trener, ove godine proživljavaju najlepše životne trenutke. U martu su se venčali u opštini, 2. maja je zakazano crkveno venčanje i svadba, a na putu je i prinova. Dok se bavila poslednjim pripremama za svadbu, Danijela nije ni slutila da joj najbolji prijatelji u tajnosti spremaju devojačko veče.

Njena kuma, sve bliske drugarice, ali i Ivanova kuma iznenadile su Danijelu, koja nije znala ništa osim da treba da obuče farmerke, cipele na štiklu i nešto u ciklama boji. Veselo društvo se najpre uputilo u jedan kafić u centru Beograda, gde su prijateljice Danijelu “opremile” velom i krunom, dok su one na majicama nosile bedževe sa natpisom “mladina ekipa”. Po izlasku iz kafića dočekala ih je velika bela limuzina, kojom su se uputile u jedan prestonički klub.

Najveće iznenađenje usledilo je kada se oko 1 sat iza ponoći u klubu pojavio Ivan, što je Danijelu potpuno šokiralo, budući da su se neposredno pre toga čuli i da joj je on rekao da ide da spava.
U jednom momentu kad sam rekla devojkama da slikamo selfi samo vidim Ivanovu facu u mom kadru i šok… tako me iznenadio da sam se oduševila i doneo buket ruža sa medom. Osetila sam ponovo leptiriće kao kad smo se smuvali, pa verili i baš sam bila iznenađena i oduševljena i tek mi je onda veče bilo zaista potpuno. Bio je još jedan detalj, kada su me sve devojke iznenadile, priredile video gde mene opisuju i govore par reči o meni, sve je bilo toliko lepo, originalno i posebno da sam prava srećnica jer imati takve prijatelje u današnje vreme, to je pravo blago – rekla je Danijela.

SvetSvet