Dalila Dragojević definitivno više neće ulaziti u rijalitije, pa je zarađeni novac uložila u biznis. Ona uskoro otvara salon lepote u Bijeljini, a kako se pohvalila, završila je kurs za ugradnju trepavica i za vakuum topljenje masnih naslaga, dok će za ostale poslove u salonu zaposliti radnice.

ONA I DEJAN ĆE RADITI KAO KOZMETIČARI!

„Dalila je iznajmila i opremila salon po svom ukusu. U Beogradu je bila na kursu, tako da će glavni deo raditi sama, dok će zaposliti devojku za nokte i frizerske usluge. Dugo je razmišljala koji biznis da pokrene, kako da upotrebi zarađeni novac iz rijalitija, pa je odlučila da to bude salon lepote, jer i sama voli da se ulepšava.

Salon će biti u Bijeljini, pa će svaki dan iz svog mesta Gornji Šepak putovati, ali nije to mnogo daleko, tridesetak kilometara. Deki joj je velika podrška i biće joj glavni za nabavku opreme i svega što treba za salon”, otkrio nam je izvor blizak Dalili.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

Jelena VujinovićSTAR