Koraćeva i Dragojević odgovaraju na intrigantna pitanja i govore o svim dešavanjima koje zanimaju milionski auditorijum koji je proteklih deset meseci pratio najgledaniji rijaliti “Zadrugu 2”.

Gledateljka se uključila u program i želela je da joj Ana odgovori na pitanje.

– Koliko sam shvatila iz te njene porodične priče, ona je dete iz radne porodice. Samo me zanima odakle joj novac za te njene korekcije fizičke, kakve za veze ona ima sa Filipom? – upitala je gledateljka.

– Više to pitanje… Ako imam stari auto, ja ću da uzmem novi auto, daš stari, doplatiš novi. Nemam ja toliko novca, ja sam devojka koja je radila, koja se bavila modelingom. Naravno da, kada sam u vezi sa nekim, da mi kupi nešto, šta sad, svi su moralni, odbiju poklon od dečka – odgovorila je Koraćeva.

Milan je spomenuo izvesnog Filipa Viteza, koji je izjavljivao da je kupovao stvari, a Koraćeva je odmah sve to demantovala.

– Poznajem ga, ali ta priča nema veze sa mnom, to je takva glupost – rekla je Ana. Iako je više puta objasnila da se bavila mdelingom, mnogi ne mogu da veruju da je Ana tim putem zaradila novac.

Svet