Tokom pitanja gledalaca u Beloj kući je izbio haos, budući da su se Stanija Dobrojević i Luna Đogani žestoko pokačile. Pitanje je bilo da li čekaju kraj Zadruge da jedna drugoj kažu šta misle, pošto je netrpeljivost među njima očigledna.

– Sve vas je Luna kupila. Prodali ste se. Kad izađete odavde, šutnuće vas – rekla je Stanija, dok je Lepi Mića vrištao na nju neprestano izgovarajući psovke.

– Stalno me provocira. Non-stop neke provokacije. Ja ne mogu više da trpim. Moj otac je rekao da je njeno vreme prošlo, ali to nije bilo ništa ružno. Najveći folirant i ološ, glumi neko poštenje ovde – rekla je Luna.

– Nemam o njoj lepo mišljenje s obzirom da sam ga stekla na osnovu Zadruge 1. Devojka ne samo što je razmažena i histerična, u njoj postoji zloba, pakost, zavist i ljubomora. Nemam ništa protiv nje i dalje – rekla je Stanija, a Mića je besneo kako laže.

Eto, uvek isto. Uvek priča za Slobu i Kiju. Devojka želi da Kiji bude drugarica – dobacila je Luna, pa se ubacila i Aleksandra.

Ti ideš i je*eš se. Sa tuđim mužem i sa “dečkom”. A sa dečkom tvog dečka, njemu igraš u krilu, je l’? Tebe boli Kija, ne nas. Što si napravila haos? – rekla je Aleksandra.

– Ti si ovde vodila Gastoza! Ti si meni totalno nebitna! Niti si mi konkurencija, niti bilo šta – rekla je Luna, a Stanija joj je dobacila kako joj je ona rak rana.

Pogledajte šta se još izdešavalo:

SvetSvet