Neda Ukraden ozbiljno se priprema za Evrosong, a to pored odlične pesme i vrhunskog glasa, podrazumeva i savršen izgled. Popularna pevačica dobija samo reči hvale na račun njenog izgleda. Poznato je da Neda ulaže mnogo truda u svoju spoljašnost i da često posećuje kozmetičare kako bi negovala svoju lepotu.

“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić!

NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO)

Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog pokojnog oca?!

– Iako polako ulazi u osmu deceniju života, Neda je kao grom. Jeste zaslužna genetika, ali ona se uvek pažljivo negovala i držala do sebe pa se sad i to vidi. Pred Beoviziju, a onda i Evrosong, ona je po preporuci prijateljice posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu kako bi se rešila par kilograma viška. Doktor joj je predložio brzo i efikasno rešenje – masne naslage iz jednoj dela tela prebaciti u drugi. Tačnije, vidljivi višak sa butina i stomaka deponovati u zadnjicu. – kaže izvor i dodaje:

– To je rutinski zahvat kojem pribegavaju i mlade devojke kako bi izgledale zgodnije i koji pri tom ne nosi nikakav rizik jer nema stranog tela u ogranizmu, za razliku od ugradnje silikona koji je već nešto drugo i okidač za brojne komplikacije – kaže izvor za SVET blizak Nedi Ukraden. Što da ne, samo napred!

 

SvetSvet