Osim brojnih cimera iz rijaliti kuće, gledaoci bili su zatečeni time što Luna Đogani od reči do reči zna kako je tekla svađa između nje i Marka Miljkovića. Dok jedni gotovo sigurni da je blogerka zapamtila sve što je trebalo da kaže, drugi su joj, pak, stali u odbranu te sumnjaju da ona zapravo vuče ogromne traume, pa se zato tako ponaša.

Gagi Đogani odmah je skočio mezimici u odbranu, te joj uputio reči podrške. Denser je oštro osudio sve koji joj misle zlo, pa istakao da će on uvek biti tu za nju.

“Da li je realno da moja Luna doživljava ovakvu traumu ponovo, ona otvara usta i ponavlja reči u sebi, ima li još nekog da kaže da je ona kriva za bilo šta, sme li neko posle svega da je osudi? Sram bilo svakog ko je pomislio, a kamoli rekao da je ovo gluma, neka se postidi svako za ružnu reč koju joj je uputio i napisao o njoj! Ne dam te, Luna, ja sam tu i onda kada mnogi puste krila i krenu na tebe! Karađorđe i Ljubo, veliko hvala”, napisao je Gagi kraj Lunine fotografije koju je objavio na društvenoj mreži Instagram.

SvetSvet