Verovatno svi pamtite sezonu Zvezda Granda kada je u nekoliko trenutaka u studiju nastao pravi lom. Naime, tada je nastupao Emelin, takmičar koji je za kratko vreme publiku a pre svega žiri digao na noge. Mnogi su mu tada rekli da mu se smeši dobra karijera, dok je sada već i njegov prijatelj Aca Lukas, rekao da je jedan od boljih muških vokala koje je čuo.

Emelin je nakon takmičenja nastavio da radi na sebi i da ulaze u sve to što donosi showbiznis, pa je danas predstavio svoju novu pesmu „Tvoje“.

“Značili su mi tada svi kometnari. Bilo oni dobri ili loši. Svakako mnogo sam naučio tokom takmičenja. Plasman mi nije ni bio bitan, ali sam ipak više dobio. Dobi komentari, komoditet na sceni i negde sam uspeo da se sam kao pevač isprofilišem, što sada jedva čekam da predstavim publici”, dodao je Emelin.

Pesmom „Tvoje“ ne šalje poruku, već poziva publiku da pažljivo poslušaju tekst pesme, jer se u istoj, kako nam je mladi pevač otkrio mogu se pronaći svi. Nema sumnje da naradni period donosi mnogo iznenađenja od ovog pevača, koji je, kako nam je otkrio, ovo je svakao prekretnica kada govorimo o njegovom daljem planu.

Poslušajte šta mladi pevač poručuje pesmom „Tvoje“:

svetpromo