Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora danas nakon suđenja otišle su u pab da bi na miru razgovarale o svojim problemima.

Sukob između njih dve je nastao pre par dana kada se za stolom povela (ponovo) tema o poljupcu Lune Đogani i Matore, koji se desio u prvoj sezoni rijalitija ,,Zadruga”. Sanji je to ovog puta zasmetalo, pa su imale žestok obračun tokom jučerašnjeg dana.

Tokom razgovora Matora je, slučajno ili namerno, otkrila zbog čega su njih dve morale da uđu u drugu sezonu rijalitija “Zadruga”.

“Spiskale smo sve pare, da ne spominjem sada. Druga stvar, ja ne igram ni sa ovim ljudima rijaliti, a kamoli sa tobom, tu reč ne pominji. Ja sam sedela i jela paštetu, sve dok nije došao Brendon i Petrući, pa sam se sklonila zbog njihove galame”, izjasnila se Matora.

“Ti treba da kažeš:,, Da, kriva sam” i treba da sedneš. Ti stalno to spominješ, ta osećanja. Ja sam htela da spustim loptu, a onda si ti opet zasr*la! Nemoj da se vadiš na druge ljude, molim te!”,odbrusila joj je Stankovićeva.

Matora je zatim ponovo spomenula popularnu blogerku, na šta je Jovanina bolja polovina ponvo burno reagovala.

“Ti zaista misliš da ja nešto osećam prema Luni”, upitala je Jovana Sanju.

Sanja i Matora

“Ti si se p*srala po meni. Zamisli da neko uđe i da se ja tako postavim prema njemu, kako bi se ti osećala? Sigurno da bi se osećala odvratno. Ja se osećam poniženo, shvati, mene ne zanima šta će drugi da misle”, uzvratila joj je Sanja.

Tokom čestih rasprava njih dve su otkrile mnoge tajne koje su želele da sačuvaju od javnosti. Stankovićeva je, vidno iznervirana, odlučila da progovori o odnosu njihovom van rijalitija.

Sanja i Matora

“Mene niko nije ovako psihički maltretirao… I posle rijalitija si me psihički maltretirala, i kod kuće jednom i u Parizu kad smo bile”, bila je besna Sanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

SvetPrintscreen