Ovonedeljni vođa Bojan Gaćeša imao je priliku da odabere omiljenog zadrugara kao i potrčke, nakon čega je nastao opši haos u Zaduzi.

Naime, Luna Đogani i Stanija Dobrojević žestoko su se sukobile, vređale jedna drugu, nakon čega je Stanija odlučila da razgovara sa Luninim bratom Adamom.

“Dok je išla svađa, ona je meni svašta rekla. I onda dolazi ona da mi kaže da je ona Đoganijeva i da je dete poznatih roditelja. Ja se izvinjavam, ali uopšte ne mislim na njih. Ona je mene toliko iznervirala da sam ja njoj rekla da se petlja slobodno. Ona je večeras tražila rat. Ustala je sa Zerinom mene da napada”, rekla je Stanija.

“Sve si izvukla iz konteksta, nije uopšte tako mislila. Znam da je veštačko. Ne folira se, nego je nešto…”, nespretno je branio Adam svoju sestru.

 

“Ona ne trpi ovo, voli da bude u centru pažnje. Mogla je da sedi i kao gospođica da iskulira i ništa se ne bi desilo”, tvrdila je Stanija.

“Reći ću ja njoj ovo, pričaću sa njom. A onaj Nikola koliko traži kadar, izgubio je Natašu zbog svega. Luna i ja smo najmanje pričali o ovome, ali sklanjaću je od te priče, to joj ne treba!”, rekao je Adam.

Detalje razgovora Adama i Stanije, možete preslušati na snimku koji je u prilogu:

SvetSvet