Taman što je Toma Panić pobegao od Nadežde s namerom da počne da radi u Beogradu na jednom splavu i da zaradi neke pare za dete, morao je da se vrati u Valjevo u njenu rodnu kuću budući da će im se sin Longo konačno pridružiti.

NADEŽDA SE PLAŠI KAKO ĆE DA GA ČUVA!

Naime, dečak je ojačao i uskoro će biti sa mamom i tatom, ali izgleda da njih dvoje još uvek nisu spremni, pa ih je uhvatila panika!

PROČITAJTE JOŠ: Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!

PROČITAJTE JOŠ: Emina dobila ZABRANU! Mustafa joj ne da DA MRDNE!

PROČITAJTE JOŠ:  Aleksandra Mladenović ODMERAVA Radinog brata! A on OŽENJEN!

„Iznenada su nas okrenuli iz bolnice i rekli nam da se pripremimo jer beba u roku od deset treba da bude puštena kući. Hvala bogu da će konačno da nam se pridruži. Ali iskreno to nas je sad nekako zateklo. Odmah sam doputovao iz Beograda i sa Nadom krenuo po radnjama da kupimo posteljinu, garderobu, kolica… Za sada smo samo razgledali i složili se za nešto što nam se najviše dopada. Nešto smo rezervisali, pa čim jave dan ranije, ja ću sve to pokupovati. Čisto da ne uzimamo ništa unapred”, pohvalio se Toma za STAR i dodao da Nadežda strepi da li će se snaći s bebom.

„Nada je u strahu, ali dobro… Tu joj je majka, ona će da uzme godišnji odmor kako bi mogla da joj pomogne i oko kupanja, i hranjenja, i povijanja. Uskakaću i ja naravno. Toliko smo čekali da beba ojača i da konačno izađe, da nas je sad sve to nekako zateklo. U haosu smo. Ali smo srećni”, kaže za STAR Toma.

JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR