Nada Topčagić je definitivno odlučila da proda svoju kamenu vilu u blizini Tivta proda. Kako saznaje STAR, kada se raspitala i saznala da za svoju nekretninu može da dobije više od pola miliona evra, nije se mnogo dvoumila.

NADA TOPČAGIĆ: “ŠTA KOGA BRIGA ŠTA ĆU SA PARAMA!”

„Od kada su mi obili zimus kuću, što mi je bila na neki način opomena, odlučila sam da je prodam. Bolje i to nego da mi pored dignu hotel i da više nemam onaj mir koji sam imala do sada. A šta ću sa tim parama, šta koga briga. Pametno ću uložiti. A možda ću i nešto staviti u slamaricu. Svakako to neću pričati javno“, rekla je Nada za STAR,  koja ne planira da se vraća iz vikendice na Tari iako je epidemija završena. A kako nije mnogo htela da nam se poverava oko kuće koju prodaje, mi smo detalje saznali od njenog prijatelja:

PROČITAJTE JOŠ: Severina u Zagrebu već MESEC dana! Igor spremio papire za RAZVOD!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić OTKAZALA stan! PRESELILA se u Radince!

PROČITAJTE JOŠ: FASHION POLICE! SUDAR Dragane Mirković i Jovane Joksimović!

NADA ĆE POLA U STANOVE, A POLA U SLAMARICU!

„Poverila mi se Nada da planira da kupi neke nekretnine koje bi izdavala i od toga bi živeli ona i njen Zlatko. A ostatak bi stavila u slamaricu da sačuva za crne dane! Mada, ima ona i sina i unuku. Želi i njima da pomogne da prošire stan i da se presele u neku zgradu sa liftom. Razmišlja Nada o svemu, samo što sada više neće imati gde da letuju. Ubuduće  će morati kao ostali da uplate ako žele da se kupaju u moru. Nema više baškarenja na moru po tri meseca, to će joj biti najteže, ali stisla je zube i odlučila. Zlatko je podržao, a i sin. On smatra da Nada treba da uživa i odmara se jer se dosta u životu naradila. Tera je da treba da putuje, da obilazi banje i neke zanimljive predele u kojima nikada nije bila. Ali polako, biće i toga, samo da ovaj virus potpuno nestane. Ili da bar izbace vakcinu“, ispričao je za STAR izvor blizak pevačici.

JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR