Na festivalskom nebu Srbije rađa se nova zvezda – Ulaz! Najveći festival popularne muzike u regionu, okupiće najpoznatija imena muzičke scene na tri tematske bine. Publika će na otvorenom prostoru beogradskog sajma, od 11. do 13. jula, imati prilike da uživa u preko 40 koncerata, na festivalu koji će biti organizovan po najvišim produkcionim standardima svetskih festivala.

 

Na bini “Koreni” nastupiće doajeni izvorne narodne muzike poput Harisa Džinovića, Šabana Šaulića, Ane Bekute i mnogih drugih i proneti boemski duh starih vremena.

“Ulaz” binu krasiće nastupi najpoznatijih zvezda pop i folk scene Srbije i regiona, kao i sjajni bendovi koji će atmosferu dovesti do usijanja: Željko Joksimović, Petar Grašo, Saša Matić, Aco Pejović, Dejan Petrović Big Band, Tropico bend, Magla bend i mnogi drugi.

“IDJ” bina  predstaviće zvezde aktuelne muzičke scene poput Raste, THCF, Nikolije i drugih, koji u svojoj muzici kombinuju razne muzičke pravce kao što su RnB, Rap, Hip Hop i Dance i uz sjajne vizuelno-scenografske efekte stvaraju magiju na bini.

 

Tri dana muzičko-scenskog spektakla na tri bine sa više od 40 izvodjača i šest festivalskih zona garantuju nezaboravnu zabavu i provod godine!

 

Više informacija na:

www.ulaz.co.rs

https://m.facebook.com/ulazfestival/

https://instagram.com/ulaz_festival