Tradicionalno, 12. godinu zaredom, Željko Mitrović je u julu ispratio decu iz Zvečanske na letovanje u Bijelu i na Rudnik. Osim plaćenog puta i smeštaja, Željko i njegova kompanija “Pink Media Group” obezbedili su deci sve neophodne stvari za bezbrižno letovanje, kao i džeparac.

Osim što ih je ispratio na letovanje, Željko je decu obišao u Bijeloj, družio sa se njima i tom prilikom im obećao da će da dati sve od sebe da ih obraduje pošalje na još jedno letovanje. Željko je i ovo obećanje ispunio, te je klince iz doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj juče poslao na još jedno letovanje, ovog puta u Budvu.

Kao i prethodnog puta, Željko je mališanima obezbedio i poklon paketiće za sve – rančeve, sveske, olovke i ostali pribor za školu, kao i igračke, slatki paket i džeparac – a zahvalnost i sreća na njihovim licima je za vlasnika TV Pink od neprocenjive vrednosti. Željko je juče došao u Zvečansku, kako bi se uverio da je sve spremno za polazak dece u Budvu, gde će provesti osam dana ispunjenih najrazličitijim aktivnostima.

promopromo