Mina Vrbaški u “Zadruzi 2” započela je vezu sa manekenom Markom Markovićem, koji je nakon što je izbačen iz rijalitija obećao da će je čekati napolju, a zatim joj je slao poklone i poruke. Međutim, dogodilo se ono čega se Mina pribojavala – Marko ju je prevario.

Mina Vrbaški sinoć je od novinara saznala da ju je njen dečko Marko Marković prevario i našao novu devojku, i to ni manje ni više nego bivšu zadrugarku – Miljanu Arsić.

Miljana Arsić
Kada je ovo čula Mina najpre nije želela da poveruje, a zatim je briznula u plač.
– Osećam se odvratno, sve mi se vraća. Svesna sam toga…sve mi se vraća. Kakva sam ja bila prema muškarcima, sve mi se vraća. Mislim da ovoga puta nisam zaslužila dok sam ovde da mi se…ne znam što bi dobijala pozdrave i razglednicu, šolju. Okej, ako je tako, ja ću izaći odavde… Posle dugo vremena sam se za nekog vezala, neko mi se dopao. Svi znaju koliko pričam o njemu i koliko mi je teško i koliko mi se sve ovo smučilo. Ako je to on uradio, to je njegov obraz. Ovo je mali šok za mene, ali kao što sam do sad bila bez njega, tako ću i da nastavim. Ja kad izađem, normalno da ću da ga zovem i videću šta se dešava. Mislim da od prvog dana otkad je on izašao ništa mi nije padalo na pamet da uradim sa drugim muškarcem. Mama mi je napisala samo da ne pozdravljam nebitne ljude. Ja sam ovde iznela svoj život, igrala se sa muškarcima, bila sam sa kim sam bila, način da se ja izborim sa nečim. Krenula sam da osećam nešto, nisam se ni odvajala od njega, toliko zajedničkih tema. Kad pogledam neki klip gde smo zajedno, ni ja ne verujem da sam imala tako lepog muškarca pored sebe. Ovom prilikom ga pozdravljam i čekam ga na razgovor – rekla je Mina.
SvetPrintscreen