Saška Karan polila je vodom krevet u kom spava njen rival Miloš Bojanić, a kasnije tokom večeri pevač je opet ušao u svađu sa njom.

Bojanić se prepirao sa Đedovićem, ali Saška nije mogla da izdrži da se ne umeša.

“Marko, kako te nije sramota? Ja vodim ljubav sa svojom ženom, a ne kao ti sa muškarcima! Psuješ mi mrtvu majku u grobu, a pričaš mi o školi! Koju ti školu imaš, keru?! G*vno jedno smrdljivo! Ja sam već žrtva, nema šta da se pravim. G*vna jedna! Saška, ti meni unuku diraš! Najomraženija si osoba!”, pričao je Miloš Bojanić.

“Jao, jadan ti! Prema tebi nisam bio loš, ima dana! Pop*šiš mi k*rac, matori!”, rekao je Marko.

“Ti žrtva? Joj… Ti si već gore stvari rekao, rekao si da ćeš nas j*bati! Ti si g*vno jedno! Ti si pokvaren kao šupalj zub! Dala sam ti 500 maraka za pesmu koju si drugom poklonio. Kome si dao “Vragolanku”? Meni, da bi je posle dao Zlati Petrović i mene žena zove i kaže: “Saška, šta je to?”, a da ne pričam dalje. Bio je tada tu i moj muž! Ja sam za tebe carica. Bio si zaljubljen u mene, kada me vidi, sav drhti”, dobacila je Saška.

“Kunem se u decu da lažeš, kobilo! Pevaš carice u šupi! U životu te nisam ni čuo, ni video… U životu te sreo nisam“, nastavio je Bojanić.

 

svetsvet