Miljana Kulić čak 30 dana ne sme ni da priđe svojoj majci, a zabranu prilaska joj je propisala policija! Kako piše STAR, njih dve su se u četvrtak uveče posvađale, a očito je došlo i do fizičkog okršaja zbog čega je reagovala policija, ali i Hitna pomoć.

Komšija iz Niša otkriva: “Videli smo policiju i Hitnu pomoć ispred kuće!”

Komšije u Nišu za STAR kažu da se inače često čuje vika iz kuće Kulića, te Siniša i Marija imaju ozbiljne probleme sa Miljanom!
“Ono što ste videli u rijalitiju je ništa, jer se ovde dešava sve mnogo gore. Marija ima visok pritisak, ima problem sa štitnom žlezdom, a zbog Miljane se stalno izlaže stresu.

PROČITAJTE JOŠ: Severina u Zagrebu već MESEC dana! Igor spremio papire za RAZVOD!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić OTKAZALA stan! PRESELILA se u Radince!

PROČITAJTE JOŠ: FASHION POLICE! SUDAR Dragane Mirković i Jovane Joksimović!

Umreće žena tako, u grob će Miljana da je otera, ceo život im je pravila probleme!”, kaže komšija  za STAR i dodaje:
“Miljana troši mnogo para, stalno laže za šta joj treba novac, valjda se kocka, ne znam to sigurno. U četvrtak čujem da je bila frka oko para. Marija je počela da viče i nije dala novac, Miljana je napala i zvale su policiju. Onda je Mariji skočio pritisak, pa je došla i hitna. To je takva dreka bila, ma strašno. Čuo ih je ceo Niš. Policija ih je obe odvela u stanicu da daju izjavu i Miljana je dobila naređenje da 30 dana ne prilazi Mariji. Uzela je stan neki i sad je tamo. Pomiriće se one, ali ne znam do kada će tako!”, priča komšija.

SANJA ARSIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR