Milica Todorović bila je primorana da otkaže sve nastupe zbog jake prehlade, a kako saznajemo, pevačici je toliko bilo loše da je završila u bolnici.

Vedrana Rudan o koroni i demokratiji! Pravo u metu – mnogima se OVO neće svideti!

Bekuta pravi KONCERT za komšije! Jovana Joksimović je IZGRDILA!

“Gagi je krvnički udarao Anabelu po licu, jedva smo ga odvojili od nje!” – Ivan Gavrilović otkrio šta se desilo pre 20 godina!

– Milica je danima unazad osećala malaksalost i mučninu, ali je mislila da je samo umorna od nastupa i da će joj biti bolje čim se malo odmori. Ali, ubrzo je dobila i visoku temperaturu, bolelo ju je grlo, osećala je bolove u celom telu. Nisu joj pomagali ni antibiotici, ni čajevi ni ležanje, naprotiv, kako je vreme odmicalo, bilo joj je sve gore i gore. Svi smo joj predlagali da ode kod lekara, ali ona nije htela ni da čuje. Govorila je: Šta vam je, ljudi, pa nisam prvi put u životu bolesna, sve dok nije počelo da joj se vrti u glavi i da je hvata nesvestica. Petar je rekao da moraju u bolnicu. Iako se bunila, na kraju je pristala. Odvezao ju je u Urgentni centar, gde su joj udrađene detaljne analize. Provela je ceo dan tamo. Uspeli su da joj obore temperaturu nakon nekoliko koktela infuzija, a onda su je pustili kući. Naložili su joj strogo mirovanje, zbog čega je bila primorana da odloži nastupe – kaže  za SVET izvor blizak pevačici.

Ovo se sve dogodilo pre korona virusa. Petar je odlučio da je odvede u njen rodni kraj kako bi bila sa njenim najmilijima. Oni je svakodnevno maze i paze i pružaju joj sve što joj je potrebno.

SvetYoutube Printscreen