Milica Pavlović vrelim performansom koji je snimila i objavila počastila je publiku povodom 500 miliona pregleda na Jutjub kanalu.

Na to je ponosna, i kroz šalu kaže da se neki Baja Papaja možda i upeca na priču o milionima.

– Moram da priznam da sam jako srećna zato što za mladog umetnika, koji je samo 7 godina na ovoj sceni, ima 3 albuma… Dostići ovu cifru, a nemati karijeru od 20-30 godina, zaista mogu da se zahvaljujem narodu koji me podržava, publici koja je prepoznala sav taj moj trud, talenat, ulaganje i, kao što sam rekla malopre – bez sedme sile koja je fantastična u ovoj zemlji. Za svakog postoji mesto u svakom novinarskom tekstu, samo je pitanje ko će se kako predstaviti – počela je Milica.

Jedna od pesama koje je snimila jeste duetska, sa Acom Lukasom, a Milica kaže da bi je, da se vreme vrati, opet snimila. Novu Lukasovu saradnju, sa Majom Berović, takođe komentariše u superlativu.

– Aca Lukas je neko ko, hteo to da prizna ili ne, zaista prati trendove. Prvo po načinu oblačenju… Znači, ja kad vidim Lukasa tako obučenog – poželim da sve što ima, ja imam na sebi! Samo bih štikle obula na nogice i ja bih to cool iznela! – rekla je Milica, pa se osvrnula na karijeru i duet koji je snimio sa Majom Berović.

– Uvek je snimao melodije koje su popularne, preteča onog što su kasnije drugi muški izvođači snimali… Ovog puta je saradnja sa Majom Berović… Maja je zaista na najvišem mogućem nivou i najvećoj mogućoj poziciji, pa kad se takva dva imena spoje, ja samo očekujem veliki hit – kaže Pavlovićeva, a piše Telegraf

– Mislim da sam ja sa Acom uhvatila taj momenat i druženje sa Acom gde nije mogao da mi kaže ne – dodala je.

Pre nekoliko meseci pitali smo Milicu za mišljenje o skandalu koji je izbio, a čiji je glavni akter Jelena Karleuše, i mlađa koleginica tada je stala u njenu stranu. Danas – ništa se nije promenilo i ima isto mišljenje.

– Ja sam više puta pričala na temu toga šta se desilo, ali na nekom nivou kao žena i običan građanin koji to posmatra sa strane, pa tek onda kao koleginica. Ono što mogu sada da primetim jeste – čini mi se kao da se to nikad nije ni desilo. Vreme sve leči. Kada imate zaleđinu, takvu karijeru iza sebe i kada se nešto stepenik po stepenik gradili, ne može to tek tako da se sruši. Nastavite stepenik po stepenik, podignete glavu, a negde sam od lavice to i očekivala. Ništa manje nisam očekivala – podržala je Milica Jelenu.

svetsvet