Otkako su započeli romansu, Milica Todorović i Petar Strugar bukvalno se ne razdvajaju, a koliko im je ljubav postala čvrsta od samog starta, govori i to da će uskoro početi da žive zajedno, kako tvrdi izvor.

Naime, ovaj poznati par, prema rečima našeg izvora, nalazi se u oblacima, pa je teško oceniti ko je za kim od njih dvoje više odlepio. Iz tog razloga složili su se da bi najlogičnije bilo da se Milica preseli kod Petra.

“Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni”, kaže naš izvor i dodaje da pevačica i glumac imaju još neke planove za budućnost.

“Svesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove nameštaja”

SvetSvet