Milutin Radosavljević Mili, učesnik rijalitija “Parovi” i “Snajke”, priveden je juče u policijsku stanicu Zemun, nakon što ga je devojka Marijana Marković, koja je takođe učestvovala u “Parovima”, prijavila da ju je pretukao u hotelu “Jugoslavija”.

Policija i Hitna pomoć su oko 14 sati intervenisali u novobeogradskom hotelu, pošto je devojka prijavila da je pretučena.

– Policiju je pozvala vidno uznemirena devojka koja je rekla da ju je dečko pretukao u hotelskoj sobi na Novom Beogradu. Ona je bila usplahirena, ponavljala je da je preplašena i da on lomi hotelski inventar – kaže izvor.

Kada su policajci stigli u hotel “Jugoslavija”, zatekli su učesnika rijaliti programa.

– Devojka koja je prijavila nasilje odmah je odvezena u Urgentni centar na ispitivanja, kako bi se utvrdilo da li ima unutrašnje povrede, pošto na njoj u trenutku kad je došla policija nije bilo vidljivih povreda – objašnjava izvor iz istrage i dodaje da je Mili priveden u policijsku stanicu da bi dao izjavu, nakon čega će biti odlučeno da li će ostati u pritvoru.

Inače, Markovićeva i Radosavljević su u ljubavnoj vezi, koju su započeli u rijalitiju, i to na venčanju Aleksandre Vasiljević i Vuka Đuričića.

SvetSvet