Nova epizoda vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars” na programu TV Pink je i ovog petka od 22 časa. Iako se utisci od prošlog peta i dalje nisu slegli, ovog petka “Pinkove zvezdice – All Stars” pustite još glasnije jer vas očekuje spektakl.

U drugoj emisiji šestog kruga tema je narodna muzika, a pozitivna atmosfera koju su zvezdice napravile na sceni, nije se osetila i na crvenim stolicama.

Naime, tokom komentarisanja, došlo je do sukoba mišljenja između Goce Tržan i Milana Stankovića.

“Ne preteruj”, rekao je Milan Goci, tokom njenog komentarisanja jednog od nastupa.

Ni Goca nije ostala dužna Milanu odgovor, koji je bio u njenom stilu.

“Kad ti sad ustanem”, rekla je Goca.

U njihov sukob, umešale su se i Nataša Bekvalac i Kristina Kija Kockar, koje su kroz šalu komentarisale njihovu svađu.

“Fajt, fajt”, rekla je Nataša, a Kija je počela da skandira:

“Ne pričaj sa njom nabodi je!”

Ipak, utisak večeri biće svakako nastupi naših zvezdica, koje su još jednom dokazale da su veliki pevači. Naši takmičari ovog petka pevaće kao prve muzičke zvezde koje vladaju svim žanrovima, pa tako i narodnom muzikom, što je tema šestog kruga.

Milica Ilić je za ovaj zadatak odabrala pesmu Jordana Nikolić “Marijo, deli, bela kumrijo”, a na scenu je izašla u narodnoj nošnji. Za svoj nastup dobila je pohvale od žirija i aplauz od publike.
Nakon što je u prethodnom krugu briljirala u pesmi Ariana Grande “God is a Woman”, Isidora Mitić je pokazala da je podjednako maestralna i kada izvodi narodnu muziku. Ona je otpevala pesmu Safeta Isovića “Moj dilbere”, a za svoje pevanje dobila je ovacije od publike i žirija, dok je Kija ustala i pozdravila je aplauzom.

Pored njih, ovog petka videćete i nastupe Darije Vračević, Davida Markovića, Nikole Milenkovića, Katarine Radulović, Teodore Marković, Igora Lazarevića i Ivane Dimkovski.

Očekuje vas neverovatno veče narodne muzike, zato ne propustite drugu emisiju šestgo kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars” u petak 22. februara od 22 časa samo na TV Pink!

svetprintscreen