Suzana Perović i Miki Đuričić ove noći žestoko su se posvađali, nakon što je zadrugar primetio da njegova prijateljica ponovo razgovara sa Ljubom Pantović.

Miki joj je to zamerio, naročito zbog toga što njemu nije bilo dobro tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, a Perovićeva nije došla do njega, nego je ćaskala sa zadrugarkama u Beloj kući.

“Ti si za mene umrla! Ti si mene dovela u situaciju da ćutim kao p*čka. Posvađali smo se zbog Zlate”, rekao joj je Miki kada su se sreli u dvorištu.

“Ne, nego smo se posvađali zbog tvoje lude glave”, urlala je Suzana.

“Ma ne družim se sa ljudima koji nemaju m*da da kažu šta misle”, bio je besan Đuričić.

“Kako te nije sramota? Šta te briga? Nije sve po tvome. Ja neću da te blatim. Ne znaš o kome smo tada pričali”, navela je pevačica.

Svađa se razbuktala u sobi za rehabilitaciju, a njih dvoje su se unosili jedno drugom u lice i vikali iz sveg glasa.

“Ti nemaš stav sa 50 godina”, rekao je Miki.

“Ti nemaš mozga. Ovo je poslednji put da se svađam sa tobom. Budeš li došao za dva dana kod mene…. Meni budala ne treba. Ti si bolesnik, ti si bolestan, ti si izgoreo od rijalitija. Lomiš se ovde”, vikala je Suzana.

“Hajde izađi odavde”, rekao joj je Đuričić.

“Mrš tamo stoko jedna, ja tebe da slušam kako ćeš da me vređaš. Raspašćeš se ovde do juna meseca. Ja sam krivac što sam budala, a ti si bolesnik. Tvoj život je da komentarišeš ljude u rijalitiju. Šta te briga šta ja radim”, urlala je pevačica.

Oni su se zatim u potpunosti otvorili i napokon priznali jedno drugom da se vole, ali da uprkos tome više neće biti u dobrim odnosima.

“Ko si ti?”, pitala je Suzana.

“Neko kome ti svaki dan pričaš da ga voliš”, rekao je Miki, a nešto kasnije dodao:

“Ja tebe volim, ali sam presekao, ti za mene više ne postojiš. Ja sam razočaran jer je ponovo žena koju volim uhvaćena da priča da nešto nije, a jeste. Izađi napolje. Zovi Ljubu i Zlatu da ogovarate nekog pa da se posle pravite lude”, rekao je Đuričić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

svetsvet, printscreen