Bivši fudbaler Mateja Kežman uskoro će dobiti još jednog naslednika. On peto dete očekuje sa suprugom Tarom Šumonjom, sa kojom se nakon četiri godine zabavljanja venčao prošle godine na Adi Bojani. Vest da će dobiti prinovu neizmerno je obradovala roditelje, a i njihove porodice.

– Tara je presrećna što će postati mama, a radosne vesti odmah je podelila s fudbalerom. Iako ima četvoro dece, Mateja se obradovao kada da mu je prvo. Dok nije prošlo prvo tromesečje Tarine trudnoće, osim roditeljima, nikom nisu želeli da pričaju da će dobiti dete. Čim im je doktor potvrdio da je sve u redu i da trudnoća ide u pravom smeru, Mateja je prvo okupio decu i saopštio im da će dobiti brata ili sestru. Tara je u četvrtom mesecu trudnoće i jako se raduje – kaže izvor blizak Kežmanu, i otkriva kako je izgledalo kada je srećne vesti saopštio naslednicima:

– Mateja sa suprugom Emilijom ima Lazara, Aleksandru i Jakova, te je njima i saopštio srećne vesti, zajedno sa Tarom, sa kojom se njegova deca slažu. S obzirom na to da je njegov sin Filimon, kojeg ima iz vanbračne zajednice sa Marijom Perković, još uvek mali, on je samo bivšoj nagovestio da će dobiti dete kako bi mališana pripremila za novog člana porodice. Deca su sa odobravanjem prihvatila informaciju da će dobiti još jednog brata ili sestru. Kežman želi ovu informaciju da sačuva od javnosti zbog toga je samo nekolicini bliskih prijatelja saopštio novosti.

SvetInstagram