Mladen Vuletić je pobednik sedme sezone rijalitija “Parovi”.

Pored krune i vredne nagrade, za njega nema ništa slađe od činjenice je pobedio Marinkovića, koji je izašao iz vile kao  drugoplasirani takmičar.

Prezadovoljan sam. Mislim da je bilo vreme. Ovo (mi) je četvrta sezona, četvrto finale, u svakoj mi je nešto malo falilo, a ove sezone sam baš dobio tu pobedu. Zaslužio sam, 100 odsto. Osećam se fantastično! Pobediti kao ja, neko iz male sredine, u jednom velikom gradu, napraviti ovakav uspeh… stvarno sam prezadovoljan“, izjavio je Mladen.

Mladen ističe da ništa nije bilo namešteno, te da dokazi postoje da je zaista najbolji.

To su govorili i za šestu, petu, četvrtu… ništa od toga nema! Ništa nije dogovoreno. Kome nije jasno, imamo izvod glasačkog tela. Sve je realno, sve je istinito, svaki glas je glas ‘jedan kroz jedan’! Kraj priče. Ja sam znao da sam jači od svih njih“, istakao je on.

Posebno mu je drago što je pobedio Ivana.

Naravno (da mi je drago) Anđela je potencirala da se mi pomirimo… ali ja se ne mirim, stvarno. Ne znam šta će biti napolju. Ako ga negde sretem ili ću ga ignorisati – ili ću ga pljunuti! Džukela je. Vređa svakog gosta, novinara, sve! Drago mi je što sam baš njega pobedio!” nije krio uzbiđenje on.

Što se tiče osme sezone, istakao je kako je sve moguće.

Još ne razmišljam, videćemo. Imam mnogo planova. Već imam restoran… naravno, auto. Imam već, ali imam neki drugi na umu. Hoću da se posvetim sebi! Ne mogu više da idem tamo i ovamo, sa ženama…” priznao je s osmehom Mladen, napominjući da je pravo vreme da se malo smiri.