Glumac i pevač Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan, 26. marta, pre četiri godine od posledica raka pankreasa.

Njegov dugogodišji prijatelj i član grupe “Flamingosi“, Ognjen Amidžić, okupio je Marinkove prijatelje i zajedno sa njima snimio pesmu koju je posvetio pokojnom glumcu. Pesma nosi naziv “Život je lutrija”.

Luna se UDAJE za BOGATAŠA! Nakon PROPALOG braka! Tvrdi astrolog

STAR otkriva: Mama Kije Kockar će napraviti HAOS u Zadruzi! Anabela je prva META!

Darko Lazić ODLAZI na transplantaciju na Kubu! U Italiji NE MOŽE!

Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Aleksandar Srećković Kubura, Milena Vasić, Igor Damnjanović, Tamara Krcunović, Jelena Stupljanin, Marko Kon i Ognjen Amidžić snimili su i spot za ovu numeru.

“Ajmo braćo i sestre jedan krug za našeg druga, sve naše prijatelje. Idu dani ja im bežim, malo plačem, malo režim
ali sve u svemu ipak smejem se….”, samo je deo teksta numere “Život je lutrija”.

Poslušajte pesmu:

Marinko je rođen 1978. u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru.

Televizijska publika upoznala ga je najpre kroz male uloge u serijama “Lisice” i “Kazneni prostor”, a zatim je dobio ulogu Čede Velje u seriji “Crni Gruja” (2003), i nastavcima “Crni Gruja i kamen mudrosti” i “Drug Crni u NOB-u”.

Glumio je i u hrvatsko-srpskoj seriji “Ne daj se, Nina”, adaptaciji “Ružne Beti”, kao i u hitovima “Ranjeni orao” i “Greh njene majke”. Manje role ostvario je i u serijama “Pevaj, brate”, “Moj rođak sa sela” i drugim, kao i filmu “Gledaj me”.

Od 2012. godine postao je stalni član beogradskog Ateljea 212.

Madžgalj i Ognjen Amidžić su 2005. osnovali bend Flamingosi, i smislili sebi i alternativne identitete – Amidžić je bio Renato, a Madžgalj Valentino.

Zabavna mešavina narodnjaka, džeza i rokenrola donela je im je popularnost, a najveću slavu dostigli su pesmom “Ludi letnji ples” sa Luisom, kojom su konurisali za šansu da predstavljaju Srbiju i Crnu Goru na Eurosongu 2006. godine.

Marinko je preminuo u 37. godinu, a iza sebe je ostavio kćerku Saru koju je dobio beogradskom glumicom Dubravkom Mijatović, od koje se 2008. sporazumno razveo.

SvetYoutube Printscreen