Tara Simov prolazi kroz pakao jer se konstantno miri i svađa sa Matejom Matijevićem! To je toliko muči i izjeda, pa danima ništa ne jede, a kako piše magazin STAR to najteže pada njenoj majci Miroslavi koja je nemoćna da joj pomogne. Zato samo jedva čeka da prođe rijaliti i da svoju ćerku zagrli živu i zdravu.

„TARA JE U DEPRESIJI, PLAŠIM SE ZA NJENO ZDRAVLJE!”

„Tara je jako oslabila. Ne jede ništa. Mislim da joj je najteže što se zaljubila u Mateju, a ta ljubav joj nije uzvraćena. On je rekao da je voli kao ženu, ali da neće da bude sa njom. Zbog svega toga je u depresiji. Ne mogu više ni da gledam rijaliti, jer se raspadam kad je vidim onakvu. Mnogo plače. Vidim da je i zdravstveno loše. Možda je sve vezano za operaciju koju je imala sa slepim crevom. Vidim da se mnogo nervira, pa zbog toga ne može ni da jede. Plašim se za njeno zdravlje”, kaže Tarina mama za STAR koja je za svoju mezimicu spremna na sve, pa i da preskoči ogradu Zadruge ako je potrebno.

PROČITAJTE JOŠ: Ceci UZIMAJU kuću! Anastasiju držali NA NIŠANU!

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović SMUVALA poznatog POLITIČARA! “Konačno sam srećna i ispunjena!”

„Primetila sam da je u poslednje dve nedelje loše. Strašno je izgubila na kilaži, a i kosa je počela da joj opada. Kuka da izađe kod lekara. Teško joj je i što se sa mnom nije čula osim onih pet minuta za Novu godinu što smo provele. Brine sigurno i za mene, jer ne zna ni gde sam, ni kako sam. A ja samo čekam trenutak da je zagrlim živu i zdravu“, ispričala je za STAR Miroslava Simov koja svaki dan prima mnmogo poruka od Tarinih fanova koji je obaveštavaju o svim dešavanjima u rijalitiju od kada je ona zbog svog zdravlja prestala da gleda.

JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR