Teodora Džehverović poznata je po autentičnom stajlingu, čiji je kreator njena majka Gordana, koju smo uhvatili kako kod Kineza kupuje materijal za šivenje.

„Tačno je, bila sam sa sinom u Kineskom tržnom centru. Idem stalno tamo i u nekoliko baš dobrih radnji uzimam pozamanteriju, te trakice, dugmiće, kristale. Kupujem i neke dobre materijale za Teodorine haljine i kombinezone. Otkako je odlučila da se bavi pevanjem, ja joj sve šijem i nemam problem da kupim nešto kod Kineza“, priznaje Gordana Džehverović, i objašnjava: „Mi smo oduvek bili skromni i Teodora nema komplekse da nosi nešto kupljeno kod Kineza. Ja njoj dođem kao lični stilista i ona me dobro plaća. Nema kod nas moje-tvoje, mi sve troškove delimo i sve radimo zajedno. Moja Teodora stalno govori da prestanem da radim jer zarađuje dovoljno da imamo sve što nam je potrebno, ali ja sam takva, ne mogu. Žena sam iz naroda i takvu su me ljudi i zavoleli.”

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM SRBIJE, REGIONA I DIJASPORE!

Novi SVET! EKSKLUZIVNO!!! Cucina ŠOKANTNA ispovest: RODILA SAM ŠABANU DETE! O čemu smo pričali par sati pred pogibiju! Ana Korać ABORTIRALA DETE PORODIČNOG PRIJATELJA! Kakva je veza Cece i Novaka Đokovića!

svetsvet